Jadę na wycieczkę, biere Leada w teczkę.
Żartuję, nie mam teczki. Jedziemy w sobotę, wracsmy jakoś po tygodniu.
Nieobecności
497Napiszę jeszcze w tym tygodniu posta dla Parii ale zgłaszam nieobecność do końca września, time to speedrun my licencjat
"To achieve great things, two things are needed: a plan and not quite enough time."
Nieobecności
498Od 13.11 do 19.11 jestem w Polsce i nie wiem, jak to będzie z odpisami. Aczkoooolwiek, istnieje szansa, że będę miała dostęp do lapa, także są szanse.
Foighidneach
Nieobecności
501Od poniedziałku do środy będę nieistniał w tej rzeczywistości, tylko zamknę się w szczelnym internetowo Narodowym Forum Muzyki. Życzcie mi powodzenia.
"To achieve great things, two things are needed: a plan and not quite enough time."
Nieobecności
502Hello it's me again, pt-sobota mnie nie ma, w niedzielę na aktywność szanse nikłe
Nieobecności
503Jadę dzisiaj do Polski i nie będę miała ze sobą swojego laptopa. Trudno mi powiedzieć, czy będę w stanie napisać coś z grata, którego używa moja matka, dlatego wolę odgórnie uprzedzić swoich graczy i bardów, że posty ode mnie w dniach 2.03-10.03 mogą się pojawiać bardzo rzadko albo wcale.
Foighidneach