Powiedzcie mi - w jaki sposób na forum może zabraknąć starych, prostych postonabija... gier? No nie może; są nieodłączne.
Czas na "X czy Y" - tyle, że zadawane pytania powinny być związane ze światem Herbii, grą lub po prostu z naszą małą społecznością. Zasady są oczywiście te same - by zadać pytanie, należy odpowiedzieć na wcześniej zadane, koniecznie wybierając jedną z dwóch opcji. Odpowiedzi "żadne" albo "oba" są dla frajerów i Wysokich Elfów
Krasnoludy!
Północne czy Południowe?
Re: Magia czy miecz, czyli X czy Y Herbii
4Wóda, piwo szybko sprowadza mnie na manowce.
Barbarzyńca, czy Mag?
Barbarzyńca, czy Mag?
6Nekromanta - precz z chaosem i demonami xD
Miecz czy topór?
Miecz czy topór?
8Trudny wybór bo zależy od sytuacji.
Dla oddziału wybrałbym kusze, a dla pojedynczego człowieka lub niewielkiej grupki łuk
Szybkostrzelność czy siła?
Mimo wszystko wybiorę łuk, szlachcicowi bardziej odpowiada + w naszych czasach zawody strzeleckie są dyscypliną olimpijską, a kusze ostały się w grach, książkach i filmach.
Dark fantasy czy Heroic fantasy?
Dla oddziału wybrałbym kusze, a dla pojedynczego człowieka lub niewielkiej grupki łuk
Szybkostrzelność czy siła?
Mimo wszystko wybiorę łuk, szlachcicowi bardziej odpowiada + w naszych czasach zawody strzeleckie są dyscypliną olimpijską, a kusze ostały się w grach, książkach i filmach.
Dark fantasy czy Heroic fantasy?
9Dark fantasy!
Niech wszyscy zginą!!!!!! ]:->
Miecz i tarcza czy miecz dwuręczny?
Niech wszyscy zginą!!!!!! ]:->
Miecz i tarcza czy miecz dwuręczny?
10Miecz i tarcza
uniwersalność ponad wszystko
Kawaleria czy piechota?
uniwersalność ponad wszystko
Kawaleria czy piechota?
11Kawaleria!
Jak powszechnie wiadomo, konni - jako nieliczni na polu bitwy - mają okazję latać. Gdy trafią na włóczników.
Łotrzyk łucznik czy łotrzyk sztyletofil?
Jak powszechnie wiadomo, konni - jako nieliczni na polu bitwy - mają okazję latać. Gdy trafią na włóczników.
Łotrzyk łucznik czy łotrzyk sztyletofil?
12Łocznik sztyletofil - łucznik kojarzy mi się z Thiefem, a to był kradziej, a nie taki typowy łajdak.
Prostytutka goblińska czy orkowa?
Prostytutka goblińska czy orkowa?
13Orkowa - podobno bardziej wytrzymałe są, lepszy biznes można na nich zrobić.
(Swoją drogą ja ktoś słusznie zauważył burdele w przeciwieństwie do statków nie toną i są pod tym względem bardziej bezpieczną inwestycją)
Wódka ze spritem czy whisky z colą?
(Swoją drogą ja ktoś słusznie zauważył burdele w przeciwieństwie do statków nie toną i są pod tym względem bardziej bezpieczną inwestycją)
Wódka ze spritem czy whisky z colą?
14Dla mnie łycha
Domówka z własnym alko czy impra z drogim alko
Domówka z własnym alko czy impra z drogim alko
[wyjustuj]W życiu powinieneś spróbować wszystkiego. Potem dopiero, wyzbytym ignorancji, obierać własną drogę.[/wyjustuj]
15Impra z drogim alkoholem.
Gdybyś musiał wybierać, to zostałbyś:
Frajerem czy Wysokim Elfem?
Gdybyś musiał wybierać, to zostałbyś:
Frajerem czy Wysokim Elfem?