Jadę na wycieczkę, biere Leada w teczkę.
Żartuję, nie mam teczki. Jedziemy w sobotę, wracsmy jakoś po tygodniu.
Nieobecności
497Napiszę jeszcze w tym tygodniu posta dla Parii ale zgłaszam nieobecność do końca września, time to speedrun my licencjat
"To achieve great things, two things are needed: a plan and not quite enough time." - Leonard Bernstein
Nieobecności
498Od 13.11 do 19.11 jestem w Polsce i nie wiem, jak to będzie z odpisami. Aczkoooolwiek, istnieje szansa, że będę miała dostęp do lapa, także są szanse.
Foighidneach
Nieobecności
500Nie będę aktywnie grał przez tydzień lub dwa. Na discordzie jednak pozostanę dostępny.
Nieobecności
501Od poniedziałku do środy będę nieistniał w tej rzeczywistości, tylko zamknę się w szczelnym internetowo Narodowym Forum Muzyki. Życzcie mi powodzenia.
"To achieve great things, two things are needed: a plan and not quite enough time." - Leonard Bernstein
Nieobecności
502Hello it's me again, pt-sobota mnie nie ma, w niedzielę na aktywność szanse nikłe
Nieobecności
503Jadę dzisiaj do Polski i nie będę miała ze sobą swojego laptopa. Trudno mi powiedzieć, czy będę w stanie napisać coś z grata, którego używa moja matka, dlatego wolę odgórnie uprzedzić swoich graczy i bardów, że posty ode mnie w dniach 2.03-10.03 mogą się pojawiać bardzo rzadko albo wcale.
Foighidneach
Nieobecności
509Nie będę dostępny przez kolejny tydzień, aczkolwiek spróbuję wykrzesać chociaż po poście.
Nieobecności
510Mam obecnie sajgon w pracy (od dłuższego czasu właściwie) zobaczymy jak będzie za tydzień/dwa